Referenssit ja asiakastarinat

Alfons Håkans AS

”Olemme erittäin tyytyväisiä MMD:hen ja itseasiassa olen suositellut MMD:tä parille asiakkaallemme” Pär Landor, Alfons Håkans As

Myyntijohtajamme Arimo Varis kävi tapaamassa Alfons Håkansin viestintää johtavaa Pär Landoria. Pär kertoi, että yrityksen toiminta on vahvasti kansainvälistä, joten viestintätarpeet ovat isoja ja vaativia, ja pääpaino viestinnässä on digitaaliset kanavat.

Projekti käynnistettiin aloituspalaverilla, jossa kävimme läpi viestintään liittyviä tarpeita, toiveita ja tavoitteita. Ensimmäiseksi lähdettiin uudistamaan eri toimintojen verkkosivuja, ja homma aloitettiin Ruissalon telakan verkkosivustosta. Projektin aikana pidimme tehosessioita, joissa yhdessä asiakkaan kanssa istuimme alas ideoimaan uudistuksia ja parannuksia sivustoon.

Lue lisää ja katso asiakkaan videohaastattelu!

Jämsän huvilarakentajat Oy

”Sivut oli just sellaiset kun haluttiin. Sivut räätälöitiin aivan viimeiseen toiveeseen asti ja aikataulu piti niin kuin oli sovittu.” Samuli Tenkanen, Jämsän Huvilarakentajat Oy

Avainasiakaspäällikkömme Tarko Suodenjoki kävi tapaamassa Jämsän Huvilarakentajien toimitusjohtajaa Samuli Tenkasta. Samuli kertoi, että viime vuosina investointeja on tehty uusiin toimitiloihin ja etenkin koneistoon. Nykyajan tarpeita vastaavat modernit verkkosivut kuitenkin vielä puuttuivat.

Homma startattiin aloituspalaverilla, jossa kävimme läpi uuteen sivustoon liittyviä tarpeita, toiveita ja tavoitteita. Heti alkuun oli selvää, että sivuilla kävijä halutaan herättää tyylikkäillä isoilla kuvilla. Hirsirakennus suomalaisessa luonnossa herättää jokaisen sivuilla kävijän mielenkiinnon.

Lue lisää ja katso asiakkaan videohaastattelu!

Muita toteutuksiamme

Totuus löytyy referensseistä! Esittelemme sinulle mielellämme asiakashaastattelumme sekä tarpeeseesi sopivat referenssimme. Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!

Nimi / Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X