Referenssit ja asiakastarinat

Jämsän huvilarakentajat Oy

”Sivut oli just sellaiset kun haluttiin. Sivut räätälöitiin aivan viimeiseen toiveeseen asti ja aikataulu piti niin kuin oli sovittu.” Samuli Tenkanen, Jämsän Huvilarakentajat Oy

Avainasiakaspäällikkömme Tarko Suodenjoki kävi tapaamassa Jämsän Huvilarakentajien toimitusjohtajaa Samuli Tenkasta. Samuli kertoi, että viime vuosina investointeja on tehty uusiin toimitiloihin ja etenkin koneistoon. Nykyajan tarpeita vastaavat modernit verkkosivut kuitenkin vielä puuttuivat.

Homma startattiin aloituspalaverilla, jossa kävimme läpi uuteen sivustoon liittyviä tarpeita, toiveita ja tavoitteita. Heti alkuun oli selvää, että sivuilla kävijä halutaan herättää tyylikkäillä isoilla kuvilla. Hirsirakennus suomalaisessa luonnossa herättää jokaisen sivuilla kävijän mielenkiinnon. Ulkoasun suunnittelun tukena päätimme käyttää Huvilarakentajien omaa kuvastoa. Näin yrityksen visuaalinen linja pysyisi yhdenmukaisena eikä toisaalta tarvetta jo valmiiden kuvastojen uusinnalle tullut. Sivujen sisällön päivittämisen tuli olla helppoa, koska Huvilarakentajille tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja kampanjoita.

Lue lisää!

Muita toteutuksiamme

Totuus löytyy referensseistä! Esittelemme sinulle mielellämme asiakashaastattelumme sekä tarpeeseesi sopivat referenssimme. Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!

Nimi / Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X