Kotisivut tai verkkokauppa yrityksellesi?

Ilme ja imago

Hyvin suunniteltu visuaalinen ilme herättää haluamasi tunteen asiakkaissasi. Ensikohtaamisia on vain kerran.

Selkeä muotoilu ja hyvä värien käyttö ovat mielestämme minimivaatimukset kun tehdään kotisivut yritykselle tai yhdistykselle. Ulkoasut suunnitellaan aina kohderyhmäsi mukaan.

Esittelemme mielellämme sinulle parhaiten sopivat referenssimme sekä laajemmat asiakashaastattelut. Lisäksi teemme pienemmissä projekteissa rakenne- ja ulkoasusuunnitelman sinulle aina ennen projektin hyväksymistä veloituksetta. Näin varmistut tilaajana ettet osta sikaa säkissä.

 Responsiivinen suunnittelu

Responsiivisen suunnittelun ansiosta sisältö, ulkoasu, käyttöliittymä ja verkkokaupassa tärkeä kassavaihe mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan. Tällöin mobiiliystävälliseksi suunniteltu palvelusi toimii täydellisesti  tableteilla, läppärillä tai tietokoneella.

Responsiivinen suunnittelu on kriittinen myös hakukonelöydettävyyden kannalta, sillä kenelläkään ei ole varaa menettää mobiilisti kotisivuja käyttäviä ostajia kilpailijoilleen. Mikäli kotisivusi ei ole ”mobile-friendly”, tulee sille pudotusta Googlen hakutuloksissa.

Historiallinen käänne on jo tapahtunut ja suurin osa suomalaisista surffaa mobiilisti.

Ylläpitopalvelut

Saat meiltä uskottavan ylläpidon verkkosivuillesi tai verkkokaupallesi. Meillä on reilusti yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluiden ylläpidosta sekä oma Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva laitesali. Näin varmistamme että kaikki datasi säilyy 100% Suomessa.

Käytössäsi oleva tietoturvallinen palvelin on asiantuntijamme tarkasti WordPressiä varten konfiguroima ja tarjoamamme WordPress on aina 100% ylläpidetty. Valvonta 24/7/365 ja kriittiset päivitykset välittömästi ongelman havainnosta. Sisäänrakennettu versiointi ja automaattiset varmuuskopiot vähintään joka yö fyysisesti eri tilaan.

Virallisena ja rekisteröitynä verkkotunnusvälittäjänä ja lisäksi Eurooppalaisia internetosoitteita hallinnoivan RIPEN jäsenä huolehdimme myös verkkotunnusten avaukset ja niiden ylläpidon ja valvonnan. Ylläpidämme jo nyt yli 15 000 verkkotunnusta, joten olet turvallisissa käsissä. Myös sähköpostit ja Office 365 palvelut on saatavilla kauttamme.

WordPress vai WooCommerce?

Käytä yrityksen kotisivuissa WordPressiä kun haluat julkaista sisältöä, etkä tapella kotisivujesi kanssa ja käytä verkkokaupassa WooCommercea kun haluat tehdä kauppaa.

WordPress ja WooCommerce ovat moderneja, nopeiten kasvavia julkaisualustoja, joiden päivityksistä ja tietoturvallisuudesta me pidämme 100% huolen. Ylläpidettynä palvelu on käytössä jo yli 300 asiakkallamme.

WordPressiin ja WooCommerceen löytyy tuhansia lisäosia, jolloin jatkokehitys on helppoa ja kustannustehokasta.

Tarvitsetpa sitten verkkokauppaasi kuponkeja, ristiinmyyntiä, sähköpostimarkkinointia, tuotehallintaa, dynaamista hinnoittelua tai vaikka ladattavien tuotteiden myyntimahdollisuutta tai kotisivuillesi kieliversioita, kalenteria, kuvagalleriaa, tuotehallintaa, someintegraatioita tai vaikka kävijäanalytiikkaa löytyy kaikkiin jo valmis lisäosa.

”Sivut oli just sellaiset kun haluttiin. Sivut räätälöitiin aivan viimeiseen toiveeseen asti ja aikataulu piti niin kuin oli sovittu.” Samuli Tenkanen, Jämsän Huvilarakentajat Oy

Totuus löytyy referensseistä! Esittelemme sinulle mielellämme asiakashaastattelumme sekä tarpeeseesi sopivat referenssimme. Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!

Nimi / Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X