Oletko miettinyt paljonko responsiivinen kotisivu kasvattaisi yrityksesi myyntiä? Tässä muutama asiakkaamme joka mietti!

Paljonko responsiiviset kotisivut maksaa? Tilaa maksuton konsultaatio niin selvitetään.

Anna asiantuntijamme selvittää millainen kotisivu yrityksellesi kannattaa rakentaa.  Selvitämme toimialasi kilpailutilanteen verkossa ja annamme yksilöllisen rakenne- ja ulkoasuehdotuksen hintoineen.

Nimesi

Puhelinnumero

Sähköposti

Etsitkö kotisivukumppania tositarkoituksella? Nyt olisi tarjolla luotettava kumppani!

Me olemme siitä hyvä kioski, että kauttamme saat kotisivujen suunnittelun ja rakentamisen, tietoturvan ja ylläpidon sekä hostingin ja tukipalvelut samalta luukulta ja tarvittaessa kaikilla mausteilla.

Luotettava kumppani

Responsiiviset kotisivut tietenkin, mutta mitä muuta?

Mikäli et tiedä mitä ominaisuuksia kotisivuillesi tarvitset, voimme yhdessä miettiä miten edetä.

WordPress


Käytä WordPressiä kun haluat julkaista sisältöä, etkä tapella kotisivujesi kanssa. WordPress on responsiivisille kotisivuille sopiva moderni julkaisualusta, jonka päivityksistä ja tietoturvallisuudesta me pidämme 100% huolen.

Responsiiviset kotisivut

Responsiivisen kotisivun sisältö, ulkoasu ja käyttöliittymä mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan. Tällöin kotisivusi toimii mobiilisti, tableteilla. läppärillä tai tietokoneella täydellisesti.

Ilme ja imago

Hyvin suunniteltu visuaalinen ilme herättää haluamasi tunteen asiakkaissasi. Selkeä muotoilu ja hyvä värien käyttö ovat mielestämme minimivaatimukset verkkopalveluissa. Ensikohtaamisia on vain kerran.

Suunnittelu

Hyvä tekeminen vaatii suunnittelua. Tutustumme tarkasti toimialaasi, kilpailutilanteeseesi sekä kohderyhmääsi ja teemme rakenne- ja ulkoasuehdotuksen ennen projektin viemistä lopulliseen tuotantoon.

Projektin läpivienti

Olemme vetäneet yli 5000 kotisivuprojektia, joten olemme aika hyvin kärryillä milloin pitää antaa aikaa ja milloin piiskata projektia eteenpäin. Asiantuntijamme auttavat sinua aina tarvittaessa ja pitävät projektin aikataulussa ja budjetissa.

Sisältö

Palstoitamme ja asennamme tuottamasi kuva- ja tekstisisällön kotisivuillesi. Mikäli runosuoni ei kuki, voit käyttää sisällön suunnitteluun asiantuntijoitamme. Teemme responsiiviset kotisivut tietenkin siten että myös
kuvat ja tekstit ovat mobiiliystävällisiä.

Hostingpalvelu

Käytössäsi oleva tietoturvallinen palvelin on asiantuntijamme tarkasti WordPressiä varten konfiguroima. Saat käyttöösi sopivasti tietokantoja, levytilaa ja liikennöintiä.

Tietoturva

Tarjoamme WordPress on aina 100% ylläpidetty. Valvonta 24/7/365 ja kriittiset päivitykset välittömästi ongelman havainnosta. Sisäänrakennettu versiointi ja automaattiset varmuuskopiot vähintään joka yö fyysisesti eri tilaan.

Auttava asiakaspalvelu

Kun kaipaat apua, palvelemme sinua uskollisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Tiesitkö että vastasimme asiakaspuheluihin vuonna 2014 keskimäärin 9,17 sekunnissa?

Hakukoneystävällinen

Sivustosi tekninen julkaisujärjestelmä on suunniteltu hakukoneita silmällä pitäen. Näin ollen se on hakukoneoptimoitavissa helposti tuottamaan kävijävirtaa kotisivuillesi.

Laajennettavissa lisäosilla

WordPress on laajennettavissa tuhansilla valmiilla lisäosilla. Tarvitsetpa sitten kalenteria, kuvagalleriaa, verkkokauppaa, tuotehallintaa, keskustelualuetta tai vaikka kävijätilastointia löytyy kaikkiin jo valmis lisäosa.

Sosiaalinen media

WordPressiin löytyy mahtavat työkalut sosiaalisen median integroimiseen osaksi sivujasi. Ota Facebook, Twitter tai vaikka LinkedIn osaksi kotisivujesi tarinaa.

Kaipaatko eri kieliversioita?

Kotisivusi voidaan asentaa toimintaan useilla eri kielillä. Tämä sopii loistavasti matkailualalle sekä vientiin keskittyville yrityksille, mutta miksei muillekin.

Koulutus käyttöön

Vaikka näin väittävät kaikki muutkin, on kotisivujesi moottorina toimiva WordPress oikeasti erittäin helppo käyttää, lisäksi saat tietenkin laadukkaan käyttökoulutuksen kauttamme.

Analytiikka

Analytiikkaohjelma (kävijäseuranta) kerää tietoa kotisivun kävijöistä ja heidän tekemisistään sivustolla. Asennamme kotisivuillesi halutessasi kuukausimaksuttoman Google Analyticsin.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko neuvoja tai hintatietoa? Autamme mielellämme.

Pyydä tarjous tai jätä yhteystietosi!

Otamme sinuun yhteyttä nopeasti. Tämä olkoon ensimmäinen lupauksemme sinulle!

Nimi / Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X