Viiden tähden webhotelli on turvallinen valinta yrityksesi verkkopalvelulle. WordPressin ilmainen asennus ja verkkotunnus kaupanpäälle!

Webhotelli Mini
7,90€Kuukaudessa (sis. alv)
Soveltuu kuluttajalle tai pienelle yritykselle/yhdistykselle. Tästä on hyvä aloittaa!
0,5 Gt Levytilaa
Varmuuskopiot päivittäin ja rajoittamaton liikenne
2 x 500 Mt sähköpostilaatikkoa sekä virus- ja roskapostintorjunta
Webhotelli Maxi
12,90€Kuukaudessa (sis. alv)
Soveltuu yrityksille ja yhdistyksille sekä mainiosti WordPress jne. käyttöön
2,5 Gt levytilaa ja MySQL Tietokanta (100 Mt)
Varmuuskopiot päivittäin ja rajoittamaton liikenne
10 x 500 Mt sähköpostilaatikkoa sekä virus- ja roskapostintorjunta
Sovellus asennettuna

Asennamme webhotelliin ilmaiseksi haluamasi sovelluksen!

Voit halutessasi tilata sovellukselle myös ylläpidon kauttamme.

Millaisia ominaisuuksia webhotelliimme kuuluu!

Mikäli et tiedä mitä ominaisuuksia webhotelliisi tarvitset, voimme yhdessä mietiä miten edetä.

Sähköposti

Sähköpostin käyttäminen on mahdollista sähköpostiohjelmalla, selaimella tai mobiililaitteilla (IMAP/POP3/Webmail). Webhotellimme sisältävät rajoittamattomasti sähköpostiosoitteita (aliaksia), sähköpostin uudelleenohjauksia sekä postituslistoja ja soveltuvat siksi loistavasti yrityskäyttöön.

Palvelinkeskus

Oman palvelinkeskuksemme sijainti: Tampere/Suomi. Tilamme täyttävät Viestintäviraston laitetiloille asetetut vaatimukset. Palvelinkeskuksen henkilökunta on valmiudessa 24/7/365. Henkilöstöllä moitteeton tausta sekä yli 10 vuoden kokemus palvelinkeskusten ja palvelinten ylläpidosta.

Tekniset ominaisuudet


Webhotelleissa tuet PHP- ja Perl-kielille sekä FTP- ja SFTP-yhteydet sivujen siirtoa varten ja tietenkin myös verkkotunnuksen ja nimipalvelimien ylläpito. Omat virhesivut ja liikennöintitilastot sekä lisäksi CGI-tuki (tarvittaessa) kuuluvat myös kaikkiin webhotelleihimme.

Tietoturva

Valvonta 24/7/365 ja kriittiset päivitykset välittömästi ongelman havainnosta. Automaattiset varmuuskopiot vähintään joka yö fyysisesti eri tilaan.

Auttava asiakaspalvelu

Kun kaipaat apua, palvelemme sinua uskollisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Tiesitkö että vastasimme vuonna 2014 keskimäärin 9,17 sekunnissa?

Laajennettavissa

Webhotelli on laajennettavissa isommilla tietokannoilla, sähköpostilaatikoilla ja levytilalla. Mikäli tarvitset yksilöllistä ratkaisua soita asiakaspalveluumme.

Helppo palveluhallinta

Webhotellimme palveluhallinta on itsekehittämämme ja ideana on pitää palvelu simppelinä. Kehittyneimmille säätäjille voimme tarjota myös cPanelin.

Kävijäseuranta

Palveluumme kuluva kävijäseuranta kerää tietoa kotisivun kävijöistä. Tarkempaan analytiikkaan suosittelemme kuukausimaksuttoman Google Analyticsin asentamista kotisivuillesi.

Kaupanpäälle

Mukavaan kaupankäyntiin kuuluvat kaupanpäälliset. Saat meiltä kaupan päälle aina verkkotunnuksen rekisteröinnin 12 kuukaudeksi.

Kaipaatko tarkempaa palvelukuvausta tai muuta apua?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X