Mietitkö verkkokaupan perustamista yritykselle? Tilaa maksuton konsultaatio

Selvitämme toimialasi kilpailutilanteen verkossa ja annamme yksilöllisen rakenne- ja ulkoasuehdotuksen.

Nimesi

Puhelinnumero

Sähköposti

Rakennamme verkkokauppoja hyvien kumppaneiden kanssa!

Kun halutaan rakentaa laadukas verkkokauppa yritykselle. Kannattaa kumppanit valita huolella.

verkkokauppa-kumppanit

Mitä ominaisuuksia yrityksesi verkkokauppa tarvitsee?

Mikäli et tiedä mitä ominaisuuksia verkkokauppaasi tarvitset, voimme yhdessä miettiä miten edetä.

WooCommerce

Käytä WooCommercea kun haluat tehdä kauppaa, etkä tapella järjestelmäsi kanssa. WooCommerce on moderni alusta verkkokaupallesi, jonka ylläpidosta ja tietoturvallisuudesta me pidämme 100% huolen.

Responsiivinen verkkokauppa

Verkkokauppasi sisältö, ulkoasu, kassa ja käyttöliittymä mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan. Tällöin verkkokauppasi toimii mobiilin lisäksi täydellisesti myös, tableteilla. läppärillä tai tietokoneella.

Hostingpalvelu

Käytössäsi oleva tietoturvallinen palvelin on asiantuntijamme tarkasti Woocommercea varten konfiguroima. Saat käyttöösi sopivasti tietokantoja, levytilaa ja liikennöintiä.

Tietoturva

Tarjoamamme WooCommerce on aina SSL salattu ja 100% ylläpidetty. Valvonta 24/7/365 ja kriittiset päivitykset välittömästi ongelman havainnosta. Sisäänrakennettu versiointi ja automaattiset varmuuskopiot vähintään joka yö fyysisesti eri tilaan.

Laajennettavissa lisäosilla

WooCommerce on laajennettavissa tuhansilla valmiilla lisäosilla. Tarvitsetpa sitten kuponkeja, ristiinmyyntiä, sähköpostimarkkinointia, tuotehallintaa, dynaamista hinnoittelua tai vaikka ladattavien tuotteiden myynti mahdollisuutta löytyy kaikkiin jo valmis lisäosa.

Auttava asiakaspalvelu

Kun kaipaat apua, palvelemme sinua uskollisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Tiesitkö että vastasimme asiakaspuheluihin vuonna 2014 keskimäärin 9,17 sekunnissa?

Hakukoneystävällinen

Verkkokauppasi tekninen julkaisujärjestelmä on suunniteltu hakukoneita silmällä pitäen. Näin ollen se on hakukoneoptimoitavissa helposti tuottamaan kävijävirtaa. Tämä on tärkeää kun perustetaan verkkokauppa yritykselle!

Sosiaalinen media

WooCommerceen löytyy mahtavat työkalut sosiaalisen median integroimiseen osaksi sivujasi. Ota Facebook, Twitter tai vaikka Linkedin osaksi verkkokauppasi tarinaa.

Kaipaatko eri kieliversioita?

Verkkokauppasi voidaan asentaa toimintaan useilla eri kielillä. Tämä sopii loistavasti voimakkaasti laajentuville verkkokaupoille, mutta miksei muillekin.

Koulutus käyttöön

Vaikka näin väittävät kaikki muutkin, on verkkokauppasi moottorina toimiva WooComerce oikeasti erittäin helppo käyttää, lisäksi saat tietenkin laadukkaan käyttökoulutuksen kauttamme.

Analytiikka

Analytiikkaohjelma (kävijäseuranta) kerää tietoa verkkokauppasi kävijöistä ja heidän tekemisistään verkkokaupassa. Asennamme verkkokauppaasi halutessasi kuukausimaksuttoman Google Analyticsin.

Sisältö

Palstoitamme ja asennamme tuottamasi kuva- ja tekstisisällön verkkokauppaasi tai siirrämme nykyisen sisällön sellaisenaan. Mikäli runosuoni ei kuki, voit käyttää sisällön suunnitteluun asiantuntijoitamme.

Vahvistusviestit tekstiviestinä

Haluatko toimittaa tilaus- ja toimitusvahvistukset myös tekstiviesteinä? Meillä on käytössä oma toimintavarma smsgateway edullisella viestihinnoittelulla.

Loistavat markkinointityökalut

Kaikki tärkeimmät verkkokaupan markkinointi- ja myynninedistämistyökalut löytyvät lisäosista varmasti. Neuvottele myyntimme kanssa haluamasi kokonaisuus.

Varastonhallinta ja logistiikka

WooCommercessa on vakiona kohtuullinen varaston- ja logistiikanhallinta, jolla pärjää useammat. Tehokäyttäjille on lisäksi tarjolla loistavia lisäosia. Kun perustetaan verkkokauppa yritykselle kannattaa varaston- ja logistiikanhallinta ominaisuudet ottaa huomioon heti alussa.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko neuvoja tai hintatietoa? Autamme mielellämme.

Pyydä tarjous tai jätä yhteystietosi!

Otamme sinuun yhteyttä nopeasti. Tämä olkoon ensimmäinen lupauksemme sinulle!

Nimi / Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

Miksi rakennamme verkkokauppoja nykyään vain WooCommercella.

 

Unohdetaan hetkeksi höpinä maailman käytetyimmästä alustasta ja muusta hypestä mikä WordPressin ja WooCommercen ympärillä pyörii. Tässä oikeat syymme miksi rakennamme asiakkaidemme verkkokauppoja nykyään vain WooCommercella.

1. Responsiivinen verkkokauppa ja kassa

Pystymme WooCommercella rakentamaan verkkokaupan lisäksi myös verkkokaupan kassasta responsiivisen, eli  ”mobile-friendlyn”.  Tämä on mielestämme tärkein asia mikä verkkokauppiaan pitää ottaa huomioon vuonna 2016. Kenelläkään ei ole varaa menettää mobiilisti verkkokauppoja käyttäviä ostajia kilpailijoilleen. Mikäli verkkokauppasi ei ole ”mobile-friendly”, toukokuussa 2016 tulee todennäköisesti lisää pudotusta Googlen hakutuloksissa. Mobiiliystävällisyys on mielestämme tärkein asia kun perustetaan verkkokauppa yritykselle!

 

2. Kotisivu, blogi ja verkkokauppa samassa järjestelmässä

Kotisivu, blogi ja verkkokauppa yritykselle samassa järjestelmässä mahdollistavat sisällön ja verkkokaupan yhdistämisen tavalla mihin muut alustat eivät vaan pysty. Lisäksi tämän päivän salasanaviidakossa yksillä salasanoilla ja käyttäjätunnuksilla pärjääminen on aina plussaa asiakkaillemme.

 

3. Osaamme WooCommercen

Toki puhumme vähän myös Magentoa ja kaltaisemme koodinviilaajat oppivat minkä tahansa järjestelmän nopeasti, mutta totuus on että WooCommercen tunnemme kaikista parhaiten.

 

4. Asiakkaamme osaavat käyttää WooCommercea

WooCommerce on maailman suosituimman julkaisujärjestelmän WordPressin lisäosa, jolloin suurelle osalle asiakkaistamme WooCommerce on jo entuudestaan tutun näköinen ja helposti lähestyttävä. Varsinkin ensimmäistä verkkokauppaansa perustavalla asiakkaalle tällaisella on merkitystä.

 

5. Automaattiset kuvapienennökset

Meidän ei tarvitse kauheasti muokkailla kuvia eikä asiakkaan tarvitse ylimääräisestä työstä maksaa.

 

6. Tuotteiden tuonti toisista verkkokaupoista siedettävää

Tämä helpottaa projekteja, ja jälleen kerran asiakkaan ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi siirtymisestä toisesta verkkokaupasta meidän alustaan. Tähän on tietysti poikkeuksia, sillä välillä vastassamme on kerta kaikkiaan niin kökkö verkkokauppa että tuotteet eivät siirry kuin käsin.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X