Verkkokauppa harkinnassa?

Unohdetaan hetkeksi höpinä maailman käytetyimmästä alustasta ja muusta hypestä mikä WordPressin ja WooCommercen ympärillä pyörii. Tässä oikeat syymme miksi rakennamme asiakkaidemme verkkokauppoja nykyään vain WooCommercella.

 

1. Responsiivinen verkkokauppa ja kassa

Pystymme WooCommercella rakentamaan verkkokaupan lisäksi myös verkkokaupan kassasta responsiivisen, eli  ”mobile-friendlyn”.  Tämä on mielestämme tärkein asia mikä verkkokauppiaan pitää ottaa huomioon vuonna 2016. Kenelläkään ei ole varaa menettää mobiilisti verkkokauppoja käyttäviä ostajia kilpailijoilleen. Mikäli verkkokauppasi ei ole ”mobile-friendly”, toukokuussa 2016 tulee todennäköisesti lisää pudotusta Googlen hakutuloksissa.

 

2. Kotisivu, blogi ja verkkokauppa samassa järjestelmässä

Kotisivu, blogi ja verkkokauppa samassa järjestelmässä mahdollistavat sisällön ja verkkokaupan yhdistämisen tavalla mihin muut alustat eivät vaan pysty. Lisäksi tämän päivän salasanaviidakossa yksillä salasanoilla ja käyttäjätunnuksilla pärjääminen on aina plussaa asiakkaillemme.

 

3. Osaamme WooCommercen

Toki puhumme vähän myös Magentoa ja kaltaisemme koodinviilaajat oppivat minkä tahansa järjestelmän nopeasti, mutta totuus on että WooCommercen tunnemme kaikista parhaiten.

 

4. Asiakkaamme osaavat käyttää WooCommercea

WooCommerce on maailman suosituimman julkaisujärjestelmän WordPressin lisäosa, jolloin suurelle osalle asiakkaistamme WooCommerce on jo entuudestaan tutun näköinen ja helposti lähestyttävä. Varsinkin ensimmäistä verkkokauppaansa perustavalla asiakkaalle tällaisella on merkitystä.

 

5. Automaattiset kuvapienennökset

Meidän ei tarvitse kauheasti muokkailla kuvia eikä asiakkaan tarvitse ylimääräisestä työstä maksaa.

 

6. Tuotteiden tuonti toisista verkkokaupoista siedettävää

Tämä helpottaa projekteja, ja jälleen kerran asiakkaan ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi siirtymisestä toisesta verkkokaupasta meidän alustaan. Tähän on tietysti poikkeuksia, sillä välillä vastassamme on kerta kaikkiaan niin kökkö verkkokauppa että tuotteet eivät siirry kuin käsin.

 

7. Mitä et voi mitata, sitä et voi johtaa.

WooCommercen raportoinnilla voi helposti seurata varastosaldoja, myyntiä ja paljon muuta. Käyttöliittymä on selkeä ja helppo.

WooCommercen käyttöliittymä on selkeä
WooCommercen käyttöliittymä on selkeä

 

8. Ulkoasun räätälöitävyys

WooCommercessa ulkoasun räätälöitävyys on parempi kuin millään muulla kokeilemallamme verkkokauppa-alustalla. Näin esim. verkkokaupan rakentaminen visuaalisesti näyttävän blogin yhteyteen on mahdollista.

 

9. Avoin lähdekoodi mahdollistaa integraatiot ja helpon jatkokehityksen

WooCommerce voidaan integroida kustannustehokkaasti erilaisiin järjestelmiin ja jatkokehityksessä ei ole teknisiä esteitä verrattuna esim. suljettuihin järjestelmiin. Verkkokauppa voidaan myös helposti rakentaa ensiksi vain tuotteita esitteleväksi kotisivuksi ja aktivoida vasta myöhemmin verkkokauppaominaisuudet. Jatkokehitystä helpottaa tuhannet valmiit laajennokset mm. markkinointiin, hakukoneoptimointiin, varastonhallintaan ja toiminnanohjaukseen.

 

10. Jotenkin WooCommerce on vaan kivan näppärä

Vanha totuus mielipiteiden alkamisesta kun faktat loppuu tuli taas todistetuksi. Ei muuta lisättävää.

 

Vielä lopuksi:

Tilaa maksuton konsultaatiomme! Anna asiantuntijamme selvittää millainen verkkokauppa yrityksellesi kannattaa rakentaa. Selvitämme toimialasi kilpailutilanteen verkossa ja annamme yksilöllisen rakenne- ja ulkoasuehdotuksen maksutta. Et sitoudu yhtään mihinkään.

Nimesi

Puhelinnumero

Sähköposti