Uutiskirjemarkkinointi on tehokkain tapa lisätä myyntiä ja kasvattaa asiakasuskollisuutta!

Startti
5€/kk (alv 0 %)
Maksimissaan 500 sähköpostinvastaanottajaa
Maksimissaan 500 lähetettyä sähköpostia kuukaudessa
+ Käyttökoulutus 150€/Kertamaksu (alv 0 %)
Laskutuskausi 12kk
Basic
25€/kk (alv 0 %)
Maksimissaan 2500 sähköpostinvastaanottajaa
Rajattomasti sähköpostin lähetyksiä kuukaudessa
+ Käyttökoulutus 150€/Kertamaksu (alv 0 %)
Laskutuskausi 3kk, 6kk tai 12kk
Plus
50€/kk (alv 0 %)
Maksimissaan 5000 sähköpostinvastaanottajaa
Rajattomasti sähköpostin lähetyksiä kuukaudessa
+ Käyttökoulutus 150€/Kertamaksu (alv 0 %)
Laskutuskausi 3kk, 6kk tai 12kk
Pro
100€/kk (alv 0 %)
Maksimissaan 15000 sähköpostinvastaanottajaa
Rajattomasti sähköpostin lähetyksiä kuukaudessa
+ Käyttökoulutus 150€/Kertamaksu (alv 0 %)
Laskutuskausi 3kk, 6kk tai 12kk

Uutiskirjesovelluksen ominaisuudet ja erikseen tilattavat lisäpalvelut

Mikäli et tiedä mitä ominaisuuksia sähköpostimarkkinointiin uutiskirjeellä tarvitset, voimme yhdessä mietiä miten edetä.

Helppoa kuin pyörällä ajo

Lupaamme, että osaat käyttää palvelua. Palvelun käyttö ei vaadi oppaiden lukemista, vaan voit aloittaa uutiskirjeiden lähettämisen vaikka heti.

Responsiivinen uutiskirje

Responsiivisen uutiskirjeen sisältö ja ulkoasu mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan. Tällöin uutiskirjeesi toimii mobiilisti, tableteilla, läppärillä tai tietokoneella täydellisesti.

Analytiikka

Analytiikka kerää tietoa vastaanottajista. Tämän avulla voit seurata tarkasti mm. kampanjan tehoa, linkkien klikkauksia tai ketkä avasivat viestin.

Yhteystietodatan hallinnointi

Palvelussa hoidat helposti yhteystietodatan keräämiseen ja segmentoinnin. Palvelumme hoitaa puolestasi virheelliset osoitteet ja eroamiset.

Auttava asiakaspalvelu

Kun kaipaat apua, palvelemme sinua uskollisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Tiesitkö että vastasimme vuonna 2015 keskimäärin 9,33 sekunnissa?

Kiinnostaako tietoturva?

Kaikki yhteydet sekä lähtevät sähköpostit on salattu SSL-suojauksella ja tiedot varmuuskopioidaan päivittäin. Käytössäsi oleva tietoturvallinen palvelin sijaitsee omassa palvelinkeskuksessamme Tampereella.

Spämmereille näytämme ovea!

Emme hyväksy palveluumme spämmereitä vaan uutiskirjeen lähettämiseen on oltava vastaanottajan lupa tai asiakassuhde. Näin pidämme palvelumme lähettäjämaineen hyvänä.

Näyttävät ulkoasupohjat uutiskirjeeseen

Käytössäsi on valmiita uutiskirjeen ulkoasupohjia, joita voit myös muokata helppokäyttöisellä editorilla (Ei vaadi ohjelmointitaitoja). Mikäli imagosi kaipaa yksilöllisempää ulkoasua, ole yhteydessä myyntimme.

Käyttökoulutus

Online käyttökoulutus 150€/kertamaksu (alv 0 %). Tilaa palvelu myynnistämme! Mikäli haluat livekäyttökoulutuksen omissa tiloissasi tai meidän tiloissamme, pyydä tarjous myynnistämme!

Uutiskirje Spurtti

Palvelu sisältää yksilöllisen uutiskirjeen suunnittelun, ”liity postituslistalle” ominaisuuden kytkennän kotisivuillesi/verkkokauppaasi, online käyttökoulutuksen sekä ensimmäisen uutiskirjeen lähetyksen yhdessä. Hinta 500€ (alv 0 %). Tilaa palvelu myynnistämme!

Uutiskirjeen ulkoistus

Teemme viikottaista uutiskirjeen lähetystä puolestasi, ideoimme kanssasi jokaisen uutiskirjeen, kirjoitamme ja kuvitamme uutiskirjeet puolestasi, testaamme eri teemojen toimivuutta, analysoimme viestien toimivuutta, ylläpidämme listoja ja raportoimme tulokset. Voit siis ulkoistaa koko sähköpostimarkkinointisi meille. Hinnat alkaen 300€/kk (alv 0 %). Pyydä tarjous myynnistämme!

Kaipaatko Enterprise-tasoa?

Uutiskirjesovelluksemme voidaan integroida haluamaasi palveluun ja siihen on asennettavissa on IP-osoite. Enterprise-tason ominaisuuksia ovat lisäksi mm. automatisoitu lähetys uusimmasta WordPress-blogipostauksestasi. Enterprise-tason hinnat alkaen 300€/kk (alv 0%). Pyydä tarjous myynnistämme!

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko neuvoja tai hintatietoa? Autamme mielellämme.

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Otamme sinuun yhteyttä nopeasti. Tämä olkoon ensimmäinen lupauksemme sinulle!

Nimi / Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X