Mini ja Maxi -webhotelleihimme on nyt aktivoitu maksuton SSL-salaus. SSL-salaus tarjoaa mahdollisuuden salata kotisivujenne kävijöiden verkkoliikenne, jolloin esimerkiksi kotisivuillenne lähetetyt luottamukselliset tiedot pysyvät luottamuksellisina.

SSL-sertifikaatit tätä käyttöä varten myöntää useiden suurten Internet-yhtiöiden tukema Let’s Encrypt-projekti. Let’s Encryptin myöntämä sertifikaatti mahdollistaa liikenteen salaamisen ja toimii kaikissa yleisesti käytetyissä selaimissa, mutta koska nämä sertifikaatit luodaan täysin automaattisesti, ne ovat heikoimman varmuustason DV-sertifikaatteja eivätkä anna kaupallisten OV- tai EV-sertifikaattien lailla takeita domainin oikeasta omistajasta.

Useimmille asiakkaillemme maksuttoman sertifikaatin tarjoama matalin turvataso riittää hyvin ja se on silti parannus salaamattomaan yhteyteen nähden. Jos tarvitsette korkeamman varmuustason OV- tai EV-sertifikaatin, voitte tilata sen sivuiltamme.

Järjestelmämme hakee ja uusii maksuttomat Let’s Encrypt -sertifikaatit automaattisesti. Voit tarkistaa suojauksen toiminnan surffaamalla kotisivuillesi salatulla yhteydellä, eli vaihtamalla osoitteen alussa olevan ”http://” -tekstin tilalle ”https://”. Asiakashallintamme sisältää myös mahdollisuuden pakottaa sivustosi liikenne vain salatuksi, jos haluat ottaa tämän käyttöön kirjaudu asiakashallintaamme yhteyshenkilön tunnuksin.