Paljonko kotisivut yritykselle maksaa? Tilaa maksuton konsultaatio niin selvitetään.

Anna asiantuntijamme selvittää millaiset kotisivut yrityksellesi kannattaa rakentaa. Selvitämme toimialasi kilpailutilanteen verkossa ja annamme yksilöllisen rakenne- ja ulkoasuehdotuksen hintoineen.

Nimesi

Puhelinnumero

Sähköposti

Etsitkö kotisivukumppania tositarkoituksella? Nyt olisi tarjolla luotettava kumppani!

Me olemme siitä hyvä kioski, että kauttamme saat yrityksellesi kotisivujen suunnittelun ja rakentamisen, tietoturvan ja ylläpidon sekä hostingin ja tukipalvelut samalta luukulta ja tarvittaessa kaikilla mausteilla.

Luotettava kumppani

Kotisivut yritykselle, mutta millaiset?

Mikäli et tiedä mitä ominaisuuksia kotisivuillesi tarvitset, voimme yhdessä miettiä miten edetä.

Ilme ja imago

Hyvin suunniteltu visuaalinen ilme herättää haluamasi tunteen asiakkaissasi. Selkeä muotoilu ja hyvä värien käyttö ovat mielestämme minimivaatimukset yrityksen kotisivuissa. Ensikohtaamisia on vain kerran.

Suunnittelu

Hyvä tekeminen vaatii suunnittelua. Tutustumme tarkasti toimialaasi, kilpailutilanteeseesi sekä kohderyhmääsi ja teemme rakenne- ja ulkoasuehdotuksen ennen projektin viemistä lopulliseen tuotantoon.

WordPress

Käytä yrityksen kotisivuissa WordPressiä kun haluat julkaista sisältöä, etkä tapella kotisivujesi kanssa. WordPress on moderni julkaisualusta, jonka päivityksistä ja tietoturvallisuudesta me pidämme 100% huolen.

Responsiiviset kotisivut

Responsiivisen kotisivun sisältö, ulkoasu ja käyttöliittymä mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan. Tällöin kotisivusi toimii mobiilisti, tableteilla. läppärillä tai tietokoneella täydellisesti.

Projektin läpivienti

Olemme vetäneet yli 5000 kotisivuprojektia, joten olemme aika hyvin kärryillä milloin pitää antaa aikaa ja milloin piiskata projektia eteenpäin. Asiantuntijamme auttavat sinua aina tarvittaessa ja pitävät projektin aikataulussa ja budjetissa.

Sisältö

Palstoitamme ja asennamme tuottamasi kuva- ja tekstisisällön kotisivuillesi. Mikäli runosuoni ei kuki, voit käyttää sisällön suunnitteluun asiantuntijoitamme.

Hostingpalvelu

Käytössäsi oleva tietoturvallinen palvelin on asiantuntijamme tarkasti WordPressiä varten konfiguroima. Saat käyttöösi sopivasti tietokantoja, levytilaa ja liikennöintiä.

Tietoturva

Tarjoamme WordPress on aina 100% ylläpidetty. Valvonta 24/7/365 ja kriittiset päivitykset välittömästi ongelman havainnosta. Sisäänrakennettu versiointi ja automaattiset varmuuskopiot vähintään joka yö fyysisesti eri tilaan.

Auttava asiakaspalvelu


Kun kaipaat apua, palvelemme sinua uskollisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Tiesitkö että vastaamme asiakaspuheluihin keskimäärin alle 10 sekunnissa?

Hakukoneystävällinen

Sivustosi tekninen julkaisujärjestelmä on suunniteltu hakukoneita silmällä pitäen. Näin ollen se on hakukoneoptimoitavissa helposti tuottamaan kävijävirtaa kotisivuillesi.

Laajennettavissa lisäosilla

WordPress on laajennettavissa tuhansilla valmiilla lisäosilla. Tarvitsetpa yrityksesi kotisivuille sitten kalenteria, kuvagalleriaa, verkkokauppaa, tuotehallintaa, keskustelualuetta tai vaikka kävijätilastointia löytyy kaikkiin jo valmis lisäosa.

Sosiaalinen media

WordPressiin löytyy mahtavat työkalut sosiaalisen median integroimiseen osaksi sivujasi. Ota Facebook, Twitter tai vaikka LinkedIn osaksi kotisivujesi tarinaa.

Kaipaatko eri kieliversioita?

Kotisivusi voidaan asentaa toimintaan useilla eri kielillä. Tämä sopii loistavasti matkailualalle sekä vientiin keskittyville yrityksille, mutta miksei muillekin.

Koulutus käyttöön

Vaikka näin väittävät kaikki muutkin, on kotisivujesi moottorina toimiva WordPress oikeasti erittäin helppo käyttää, lisäksi saat tietenkin laadukkaan käyttökoulutuksen kauttamme.

Analytiikka

Analytiikkaohjelma (kävijäseuranta) kerää tietoa yrityksen kotisivun kävijöistä ja heidän tekemisistään sivustolla. Asennamme kotisivuillesi halutessasi kuukausimaksuttoman Google Analyticsin.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko neuvoja tai hintatietoa? Autamme mielellämme.

Pyydä tarjous tai jätä yhteystietosi!

Otamme sinuun yhteyttä nopeasti. Tämä olkoon ensimmäinen lupauksemme sinulle!

Nimi / Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

Aloittavan yrittäjän kotisivuopas!

Tässä mietittäviä asioita ensimmäiset kotisivut yritykselle tilaaville ja kertauksena konkareille.

 1.Yritysten kotisivujen tavoite

Perustaessasi kotisivut yrityksille kotisivuille on saatava puserrettua tavoite, tavoite ei ole  ”hyvän näköiset sivut”. Vaan tavoitteen tulee olla yritystä selkeästi hyödyttävä.

Miettikää millainen tavoite yrityksenne kotisivuilla voisi olla, vanhojen asiakkaiden palveleminen vai uusmyynti, esitteiden lataaminen vai yhteystietojen jättäminen, joku muu vai kaikki nämä.

2.Kotisivujen responsiivinen ulkoasu

Ulkoasulla tehdään aina tärkeä ensivaikutelma. Vanhentuneet tai ylipäätänsä rumat kotisivut antavat sinusta saman vaikutelman kuin toimistollasi poikkeaisi myyntireiska, joka tunkisi käteesi nuhjuisen ja märän käyntikortin. Mitä mieltä olet, tulisiko kauppoja?

Tärkeä osa toimivaa ulkoasua on ehdottomasti selkeys. Selkeys tarkoittaa käytännössä sitä että asiakkaasi löytää sivuiltaan etsimänsä ja mielellään asettamasi tavoitteen mukaisesti.

Ulkoasu tulee myös suunnitella responsiiviseksi, jolloin se mukautuu jokaiselle päätelaitteelle sopivaksi.

3. Kotisivujen sisältö

Sisällön tulee tukea tavoitetta. Jos tavoite on että asiakas lataa ja lukee yrityksen esitteitä, pitää ne tuoda isosti esiin eikä piilotella tuotteiden alasivuile. Hyvä sisältö palvelee myös hakukonelöydettävyyttä ja on kiinnostavaa jaettavaksi sosiaaliseen mediaan.

4. Julkaisujärjestelmä, kotisivukone, kotisivytyökalu…

Hyvä julkaisujärjestelmä on ensisijaisesti helppo ja miellyttävä käyttää. Pakollista on myös mobiili ystävällisyys, hyvät ominaisuudet hakukoneoptimointiin, markkinointiautomaatioon ja sosiaaliseen mediaan, tietoturvallisuus ja että käyttöön on saatavilla tukea ja turvaa. Toivottavaa olisi myös avoin lähdekoodi jolloin et ole toimittajaloukussa. Suosittelemme ja käytämme itse avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmää.

5. Kävijäseuranta kotisivuille

Sivuille kannatta asentaa kunnon kävijäseuranta ja seurata tuloksia. Näin saat arvokasta tietoa sivujesi käytöstä ja kampanjoidesi tuloksista.

6. Verkkotunnuksen valinta yrityksen kotisivuille

Hyvä verkkotunnus voi olla esimerkiksi yrityksen nimi. Se voi myös kuvata yritystäsi tai sen tuotteita ja palveluita. Hyvä verkkotunnus on aina helppo muistaa ja verkkotunnus lausutaan samalla tavalla kuin kirjoitetaankin. (Vältä siis hassuja nimiväännöksiä, joissa esim. K kirjain on korvattu C:llä)

Kun varaat suomalaista .fi-verkkotunnusta kannattaa samalla kertaa varata myös muut yleisemmät verkkotunnus päätteet .com ja .net mikäli ne vain ovat vapaana. Verkkotunnuksien .com ja .net varaaminen on myös riskienhallintaa, jolla suojaudut väärinkäytöksiä vastaan. Ei ole mukavaa jos olet rakentanut yritykselle imagoa vuosia ja jonain päivänä yrityksesi nimellä löytyy verkkotunnus, jonka sisältönä on esimerkiksi aikuisviihdettä (näitä tapauksia ei todellakaan ole usein, mutta riski on olemassa). Myös palveluille ja tuotteille saattaa kannattaa varata omat verkkotunnukset.

7. Hakukonelöydettävyys on tärkeää

Lähes jokaiselle alalle välttämättömyys, mutta ei kaikille. Mieti siis tarkasti onko sinulle välttämätöntä löytyä hakukoneista, vai laitatko paukut mieluummin vaikka asiakkaiden kestitykseen.  Jokatapauksessa kun tehdään kotisivut yritykselle kannattaa perusasiat, kuten otsikoinnit, titlet ja metakuvaukset tehdä hyvin. Ota myös huomioon että hakukonelöydettävyys on Suomessa yhtä kuin Google, mutta vientivetoisessa liiketoiminnassa kannattaa tutustua eri palveluiden käyttömääriin kohdemaassa.

8. Liity postituslistallemme

Voit myös  liityä postituslistallemme, niin kuulet uudet ideamme ensimmäisenä! Emme koskaan luovuta tietojasi kenellekkään ja voit erota postituslistalta koska vain.

Sähköposti

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X