Palveluiden hallinta

Palveluiden hallintaan kirjautuminen eri tunnuksin
+

Palveluiden hallintaan on mahdollista kirjautua hallinnointitunnuksin, FTP-tunnuksin ja sähköpostitunnuksin. Käytettävistä kirjautumistunnuksista riippuu mitkä palveluiden hallinnat ovat käytettävissä. Kaikilla kirjautumistunnuksilla ovat yleiset osiot, kuten Ohjeet ja oppaat sekä Yhteystiedot käytettävissä.

Hallinnointitunnukset

Käyttäjätunnus on meille ilmoitettu yhteyssähköpostiosoite. Ns. pääkäyttäjän tunnus, jolla kaikkien palveluiden hallinta on mahdollista.

FTP-tunnukset

FTP-tunnus on domainin 8 ensimmäistä merkkiä (pois lukien mahdollinen piste). Esimerkiksi domain.net -domainin käyttäjätunnus olisi domainne. Tunnuksella näkee ainoastaan levytilan käyttöasteen.

Sähköpostitunnukset

Sähköpostitunnus on domainin 8 ensimmäistä merkkiä (pois lukien mahdollinen piste) + postilaatikon tunnus. Esimerkiksi domain.net -domainin 1. postilaatikon tunnus olisi domainne-1. Tunnuksella voi muuttaa kyseisen sähköpostilaatikon salasanan sekä määrittää automaattivastaajan käytön.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X