Digimarkkinointi kuntoon yrityksellesi?

Google Ads – Hakukonemainonta

Digimarkkinointi kuntoon tehokkaasti. Hakukonemainonta alkaa kanssamme aina analysoinnilla ja verkkopalvelusi optimoimisella. Tällöin pääsemme pitkällä aikavälillä kaikista tuottavimpaan lopputulokseen. Optimoimme kohdesivun sisällön myyntiä tekeväksi tai tarvittaessa teemme erillisen kohdesivun. Näin mainosbudjetistasi saadaan irti paras tulos, eikä investointisi vuoda. Huomioimme rakentaessa aina tarkasti kohderyhmäsi hakukäyttäytymiseen.

Mittaroimme onnistumistamme ja seuranta voidaan asettaa esim. verkkokauppasi myynnille, työhakemusten määrälle, yhteydenottopyynnöille tai vaikkapa tarjouspyyntöjen määrälle. Raportoimme kampanjan tulokset sovitulla tavalla, laskutamme läpinäkyvästi ja selitämme sinulle tarkasti miten kampanja toimi. Tiedät 100% tuoko investointisi myyntiä!

Voimme myös rajata kampanjasi koskemaan vaikkapa vain Pirkanmaata, Forssaa tai mitä tahansa soveltuvaa aluetta. Mikäli toimintasi on vahvasti paikallista ei mainosbudjettia kannata haaskata turhaan näkyvyyteen.

Remarketing-bannerimainonta

Remarketing-bannerimainonnalla mainontaa voidaan kohdistaa yrityksestäsi jo valmiiksi kiinnostuneille. Kotisivuillasi aikaisemmin käynyt asiakas näkee netin muilla sivustoilla (esim. iltapäivälehdet) yrityksesi bannerimainoksen jossa muistutetaan esim. tuotteesta josta asiakkaasi oli aikaisemmin kotisivuillasi kiinnostunut.

Potentiaalinen asiakkaasi ei aina pysty tekemään yhteydenotto- tai ostopäätöstä heti. Remarketing-bannerimainonnalla muistutat asiakasta itsestäsi ja kun aika on oikea hän palaa kotisivuillesi tai verkkokauppaasi nähtyään bannerimainoksesi, eikä harhaile kilpailijallesi.

Määrittelemme aina tarkat kohderyhmät (yleisöt) ja rakennamme jokaiselle kohderyhmälle oman kampanjan mainosbannereineen. Näin eri päätösvaihessa olevia ihmisiä voidaan lähestyä tehokkaammilla viesteillä. Tämä on digimarkkinoinnin suurimpia hyötyjä!

Remarketingin hienouksia on myös se että näkyvyytesi ei maksa mitään, maksat vain klikkauksista. Näin yrityksesi saa myös ”ilmaista näkyvyyttä”.

Facebook-mainonta

Facebook-mainonta sopii parhaiten kuluttajaliiketoiminnassa toimiville yrityksille ja verkkokaupoille. Facebook-mainonnan avulla tavoitat kattavasti miltei kaikki suomalaiset ja saat laajimman kohdistamisdatan mitä markkinoilla on.

Facebook-mainonnassa hyväksi havaittuja tapoja on asiakkaan suora ohjaaminen verkkokauppaasi tai tuotteesi kampanjasivulle ja markkinointilupien tai Facebook-sivusi tykkäämisten kerääminen. Markkinointilupien ja tykkäämisten avulla voidaan asiakkaalle myöhemmin markkinoida lisää.

Toimiakseen kunnolla Facebook-mainonta vaatii tarkan kohderyhmämäärityksen, kohderyhmää innostavan viestinnän sekä jatkuvan datan analysoinnin sekä mainoksien ja viestinnän parantamisen.

Pyydä meiltä ilmainen idea ja tarjous Facebook-mainonnasta. Mainonnan suunnittelijamme miettii sinulle parhaiten sopivan idean ja saat samalla tarjouksen sen toteuttamisesta.

Uutiskirjeet

Uutiskirjemarkkinointi on tehokas tapa lisätä myyntiä ja kasvattaa asiakasuskollisuutta! Voit tehdä uutiskirjemainontaa itsenäisesti helppokäyttöisellä palvelullamme tai ulkoistaa lähetykset ja ideoinnit meille.

Kun ulkoistat uutiskirjemainonnan meille, ideoimme kanssasi jokaisen uutiskirjeen, kirjoitamme ja kuvitamme uutiskirjeet puolestasi, testaamme eri teemojen toimivuutta, analysoimme viestien toimivuutta, ylläpidämme listoja ja raportoimme tulokset. Hinnat alkaen 300€/kk (alv 0 %).

Tai jos haluat tehdä uutiskirjemainontaa itse, on käytössäsi valmiita uutiskirjeen ulkoasupohjia, joita voit myös muokata helppokäyttöisellä editorilla (Ei vaadi ohjelmointitaitoja). Koulutamme sinut tarvittaessa palvelun käyttöön! Tee-se-itse palvelumme hinnat alkaen 25€/kk (alv 0 %).

Emme hyväksy palveluumme spämmereitä vaan uutiskirjeen lähettämiseen on oltava vastaanottajan lupa tai asiakassuhde. Näin pidämme palvelumme lähettäjämaineen hyvänä.

Totuus löytyy referensseistä! Esittelemme sinulle mielellämme asiakashaastattelumme sekä tarpeeseesi sopivat referenssimme. Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!

Nimi / Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X