Jämsän Huvilarakentajilla on pitkä historia, sillä perheyritys on perustettu vuonna 1953. Yrityksen perusti Artturi Tenkanen yhdessä vaimonsa Kyllikin kanssa. Vuonna 1980 vetovastuuseen siirtyi Artturin poika Juhani Tenkanen ja nykyään yritystoiminnasta vastaavat Juhanin pojat Samuli ja Valtteri. Huvilarakentajat valmistaa hirrestä lähes mitä tahansa.

 

Avainasiakaspäällikkömme Tarko Suodenjoki kävi tapaamassa Jämsän Huvilarakentajien toimitusjohtajaa Samuli Tenkasta.

 

Samuli kertoi, että viime vuosina investointeja on tehty uusiin toimitiloihin ja etenkin koneistoon. Nykyajan tarpeita vastaavat modernit verkkosivut kuitenkin vielä puuttuivat.

Homma startattiin aloituspalaverilla, jossa kävimme läpi uuteen sivustoon liittyviä tarpeita, toiveita ja tavoitteita. Heti alkuun oli selvää, että sivuilla kävijä halutaan herättää tyylikkäillä suomalaista tunnelmaa huokuvilla isoilla kuvilla. Hirsirakennus suomalaisessa luonnossa herättää jokaisen sivuilla kävijän mielenkiinnon. Ulkoasun suunnittelun tukena päätimme käyttää Huvilarakentajien omaa kuvastoa. Näin yrityksen visuaalinen linja pysyisi yhdenmukaisena eikä toisaalta tarvetta jo valmiiden kuvastojen uusinnalle tullut. Sivujen sisällön päivittämisen tuli olla helppoa, koska Huvilarakentajille tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja kampanjoita.

Toteutimme sivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä. Sivuston rakenteessa ja sisällössä kiinnitimme huomiota että kävijän on helppo tutustua tuotteisiin ja löytää haluamansa tieto, jonka jälkeen kiinnostunutta kävijää ohjataan yhteydenottoon tai esitteen/hinnaston tilaamiseen. Mobiiliystävällisyys on tietenkin otettu huomioon responsiivisella suunnittelulla, jotta tuotteisiin tutustuminen ja lisätietojen tilaus olisi helppoa ja vaivatonta myös mobiilikäyttäjille. Asensimme Jämsän Huvilarakentajien käyttöön myös helppokäyttöisen uutiskirjetyökalun, jonka avulla he voivat lähettää tietoa uusista tuotteista sekä kampanjoista.

 

Mitä sanoo Jämsän Huvilarakentajat?

 

Jämsän Huvilarakentajien Samuli Tenkanen kehuu ”Heti alusta asti syntyi vahva tunne, että MMD ymmärsi tarpeemme ja pystyi tarjoamaan siihen sopivan ratkaisun. Sivut oli just sellaiset kun haluttiin. Sivut räätälöitiin aivan viimeiseen toiveeseen asti ja aikataulu piti niin kuin oli sovittu”.

”Uusilta sivuiltamme löytyy jokaisen tuotteen mallisto, pohjakuva ja tiedot. Alta nappi: ”Tilaa esite”. Prosessi on tehty sivuilla kävijälle hyvin yksinkertaiseksi käyttää. Jokainen löytää juuri sen tuotteen jota haluaa, ja hyvin helposti. Yksi iso asia meille oli, että sivujen päivittäminen on helppoa, koska meille tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja kampanjoita. Uudella järjestelmällä pystymme erittäin helposti lisäämään ja päivittämään tuotteita”

”Asiakkailta on tullut palautetta että sivut ovat helppokäyttöiset, kuvat ovat isoja ja sivut ovat selkeät”.

 

Katso alla olevalta videolta Samulin haastattelu.